Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi için ilk açıklama

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi için ilk açıklama

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görüşmesi ile ilgili açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ankara'da buluştu. Çankaya Ahlatlıbel tesislerinde yapılan görüşmede iddiaya göre Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’na kurultayda divan başkanlığı teklifi götürdü.

Görüşmeden sonra Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu herhangi bir açıklama yapmazken, CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, görüşme ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"BİZLERİ MEMNUN EDER"

CHP'li Özel, iki isim arasındaki görüşmeye sorulan bir soru üzerine, "Birkaç gündür bu konuyla ilgili bilgiler geliyor. Bana resmi olmayan şekilde, bu konuya nasıl bakacağımızla ilgili bir düşünce sorulur oldu. İmamoğlu’nun divan başkanı olması en çok bizleri memnun eder. Biz, İmamoğlu’nun divan başkanı olması noktasında bir teklif gelirse, kararı kendisi verecektir.

"KARARI EKREM BEY'E BIRAKMAK ÜZERE OLUMLU BAKARIZ"

Divan Başkanı olurken, Sayın Genel Başkanın konuyu bizimle de istişare edeceğini söyledi arkadaşlar. Böyle bir şey olursa kararı Ekrem Bey’e bırakmak üzere elbette olumlu bakarız. Değişim sürecinde Ekrem Bey’in ortaya koyduğu irade son derece kıymetlidir.

"DEĞİŞİMCİLER 100 OY BİLE ALAMAZ NOKTASINDAN..."

Değişimciler 100 oy bile alamaz noktasından, başa baş bir noktaya geldiysek, bu süreçte değişimin gücünün gitgide arttığı konuşuluyorsa, değişime karşı olan arkadaşlar ‘Ekrem Bey, Divan Başkanı olsun, anlaşalım’ diyorlarsa, bu hem Ekrem Bey’in şahsına duyulan güveni hem de değişimin gücünü gösterir" ifadesini kullandı.