Özgür Özel'in memleketinde aday belli oldu iddiası

Özgür Özel'in memleketinde aday belli oldu iddiası

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'da belediye başkan adayının belli olduğu iddia edildi.

Gazeteci Altan Sancar, CHP'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi adayının belli olduğunu iddia etti.

Siyasi partilerde yerel seçimler için aday hazırlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda aday adaylığı için başvurular yapılırken bu kez de partilerde adaylar üzerinde netleşme sağlanıyor.

Son olarak CHP'de İstanbul, Ankara ve Adana adayları belli olmuştu. CHP'de 31 Mart 2024'teki yerel seçimler için kazanma hedefi koyulan Manisa Büyükşehir Belediyesi için de adayın belli olduğu öne sürüldü.

ekran-goruntusu-2023-12-20-190739.png

CHP'NİN MANİSA ADAYI BELLİ OLDU

Gazeteci Altan Sancar, "CHP’nin Manisa Büyükşehir Belediyesi adayı belirlendi denilebilir" iddiasında bulundu. Sancar'ın sözleri şöyle:

"CHP’nin Manisa Büyükşehir Belediyesi adayı belirlendi denilebilir. Kurultay sürecinde il başkanlığına seçilen Ferdi Zeyrek’in adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. Zeyrek, 2019’da da aday olacaktı, lakin ittifak ile kent İYİ Parti’ye bırakılmıştı."

ekran-goruntusu-2023-12-20-185250.png

FREDİ ZEYREK KİMDİR?

Ferdi Zeyrek, 1977 yılında Manisa'da dünyaya geldi. Babası Ahmet, çarşıda tıraşçılık yaparken, annesi ailesine bakan bir ev hanımıydı. Ferdi Zeyrek'in ailesi, onun hayatındaki en büyük destekçiler olarak öne çıkıyor. 2003 yılında hayatının aşkı olarak nitelendirdiği Nurcan Zeyrek ile evlenen Ferdi Zeyrek, üç kız çocuğunun gurur duyduğu bir babadır. 12 yaşındaki Nehir ve 6 aylık ikizleri Elif ile Zeynep, ailelerine büyük bir neşe kaynağı olmuştur.

Ferdi Zeyrek'in siyasi kariyeri, mimarlık alanında başlamıştır. Manisa Mimarlar Odası'nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak 2012 yılında göreve başlayan Zeyrek, dört yıl boyunca bu görevi başarıyla sürdürmüştür. Son üç yıldır ise Manisa Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Bu görevler, Zeyrek'in kariyerindeki başarı basamaklarından sadece birkaçıdır.

86d84a75-9af3-422d-bf6e-ed4c196dc47d.webp

Ayrıca, Ferdi Zeyrek, Manisaspor Yönetim Kurulu Üyeliği (2012-2014), Mimarlar Odası Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği (2011-2015) ve Mimarlar Odası Manisa Şubesi Başkanlığı (2015-2018) gibi önemli pozisyonlarda da görev yapmıştır. Ayrıca, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyeleri'nin İl Estetik Kurullarında aktif bir rol üstlenmiştir.

Ferdi Zeyrek aynı zamanda parti örgütlerinin bulunduğu Akhisar ve Gölmarmara ilçelerinde gerçekleştirilen toplantılarda seçim stratejileri ve projeler üzerinde çalışmıştır. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin geleceği hakkında vizyon tartışmalarına da katılmıştır. Hem mimarlık hem de siyaset alanında kazandığı deneyimlerle, Ferdi Zeyrek, Manisa'nın yetiştirdiği başarılı bir isim olarak öne çıkmaktadır.

Ferdi Zeyrek'in CHP Manisa İl Başkanlığı görevi, Manisa siyasetinin yeni bir dönemine başlangıç yapmıştır. Kendisinin Manisa ve parti için yeni hedefler belirleyeceği ve şehrin geleceğine katkı sağlayacağına inanılmaktadır.