Pelikancıların dostu Yıldırım: Köpekler 30 Ağustos'u kutluyor...

Pelikancıların dostu Yıldırım: Köpekler 30 Ağustos'u kutluyor...

Pelikan grubu ve Fatih Tezcan'a yakınlığıyla bilinen Hasret Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili skandal bir paylaşımda bulundu.

Aykırı'da yer alan habere göre, Ayasofya'nın açıldığı gün Fetih TV'ye "Hilafet nereden battıysa oradan kalkacak" diyerek hilafet çağrısı yapan ve Ayasofya'nın açılmasının hilafetin kalkışının ilk adımı olarak nitelendiren Hasret Yıldırım isimli şahıs, bu kez de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı hedef aldı.

Pelikan grubu mensubu, Atatürk düşmanı Fatih Tezcan'a yakınlığı ile bilinen Yeni Söz gazetesi yazarı Hasret Yıldırım, sosyal medya hesabından Zafer Bayramı ile ilgili çirkin ifadelerde bulundu.

Hasret Yıldırım yaptığı paylaşımda ''KÖPEKLER “30 Ağustos zafer bayramlarını” kutluyorlarmış. Hâlbûki vakti zamanında, bunların bir akrabası, resmini taşıdıkları m.kamâl’ı ısırdı diye; öldürüldükten sonra, içine saman doldurulup Anıtkabir’de sergilenmeye başlamıştı. Hey gidi Fox! Ormanı yakan kibrit senden'' ifadelerini kullandı.

Sarf ettiği küstah ve saygısız sözler sosyal medyada büyük tepki topladı.

KÖPEKLER “30 Ağustos zafer bayramlarını” kutluyorlarmış.

Hâlbûki vakti zamanında, bunların bir akrabası, resmini taşıdıkları m.kamâl’ı ısırdı diye; öldürüldükten sonra, içine saman doldurulup Anıtkabir’de sergilenmeye başlamıştı.

Hey gidi Fox!
Ormanı yakan kibrit senden! pic.twitter.com/5hF4U1wbMS

— Hasret YILDIRIM (@yildirimhasret) August 30, 2020

DAHA ÖNCE DE ATATÜRK'Ü HEDEF ALMIŞTI

Daha önce de Atatürk’e yönelik “Ulu mikrop” ve ''atam bombası'' ifadesini kullanmış olan Yıldırım, halkı kin ve nefrete sürüklemesine rağmen herhangi bir hapis cezası almadı.

Son olarak Ayasofya'nın açıldığı gün röportaj yapan Fetih TV'ye konuşan Hasret Yıldırım "Ayasofya kararı Mustafa Kemal'in mezarının açılarak kemiklerinin sokağa atılması demektir. İşte Müslümanlar bu şuurda olursa mevzuyu çözerler. Biz bugün o kemikleri sokağa attık'' ifadelerini kullanmıştı.

HİÇBİR CEZA ALMADI

Kullandığı haraket dolu, provake edici ve milli duyguları zedeleyici sözlerin ardından büyük tepki gören Hasret Yıldırım'a herhangi bir yaptırım uygulanmaması dikkat çekti.