Rasim Ozan Kütahyalı'dan koyu 'DEM'li mesajlar! Selahattin Demirtaş'a övgüler: "İmralı’ya tecrit kalkacak…"

Rasim Ozan Kütahyalı'dan koyu 'DEM'li mesajlar! Selahattin Demirtaş'a övgüler: "İmralı’ya tecrit kalkacak…"

AKP'li Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabından DEM Parti'ye yönelik sıcak mesajlarına bir yenisini ekledi. Seçim yaklaşırken DEM'e mesaj gönderen ROK, Selahattin Demirtaş'ın son çıkışını ilginç sözlerle değerlendirdi.

Selahattin Demirtaş'ın barış için çözümün adresini Erdoğan ve Öcalan'da göstermesi, kendilerinin de rövanşist ve intikamcı değil barıştan yana tavır alacaklarına ilişkin mesajına AKP'ye yakın isim olan Rasim Ozan Kütahyalı'dan destek geldi.

"31 MART BELEDİYE SEÇİMLERİ DEĞİL KİMLİK SAYIMIDIR"

ROK, X hesabından şu paylaşımları yaptı:

"31 Mart belediye seçimleri değil kimlik sayımıdır.. Kürtler, Selahattin Demirtaş’ın da ifade ettiği gibi kaç kişi olduklarını 31 Mart günü Meral Danış Beştaş başlığında gösterecek.. Kürt kimliğinin kudretini İstanbul’da Kürtler öyle bir gösterecek ki İmralı’ya tecrit kalkacak…"

ekran-goruntusu-2024-03-17-123819.png

"DEMİRTAŞ SERBEST KALIR"

Türkiye’de artık 2013-15 tarzı gibi bir çözüm süreci olmaz. Fakat Kürt hareketinin Abdullah Öcalan’dan sonra tartışmasız ikinci büyük şahsiyeti Selahattin Demirtaş’ın bu akıl dolu siyaseti sürerse Meral Danış Beştaş %9 alır ve yazdığım 3 madde hayata geçer. Demirtaş serbest kalır

ekran-goruntusu-2024-03-17-123903.png

"DEMİRTAŞ HAYATININ EN ZEKİCE SİYASİ HAMLESİNİ YAPTI"

Kürt meselesini sadece Recep Tayyip Erdoğan çözebilir Selahattin Demirtaş hayatının en zekice siyasi hamlesini yaptı. Kürtlerin, -Öcalan sonrası- Lideri olacağı artık açık ve net. İmralı’ya tecriti sadece Erdoğan kaldırabilir 3 maddeyi de sadece Erdoğan hayata geçirebilir

ekran-goruntusu-2024-03-17-123932.png

"İSTANBUL KÜRTLERİ MERAL DANIŞ'A TAM DESTEK VERMELİ"

Helal olsun Selahattin Demirtaş… Demirtaş şu an %100 realist bir siyasetçi gibi davranıyor Başak Demirtaş hamlesi de dehşet zeki bir siyasi hamleydi… İstanbul Kürtleri, Selahattin Demirtaş’ı dinleyerek Meral Danış’a tam destek vermeli ve Demirtaş artık özgürlüğüne kavuşmalı.

ekran-goruntusu-2024-03-17-124002.png