
Şaka gibi tutuklama! Parodi şarkıdan hapse atılmıştı... Porçay tahliye edildi
Youtuber Erkan Porçay, Ezhel şarkısını parodi şekilde yayınladığı için tutuklanmıştı. Porçay hakkında tahlike kararı verildi.
'Ezhel Parodi' isimli videoyu yayınladığı için hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirmek suçundan dava açılan ve tutuklanan Youtuber Erkan Porçay hakkında tahliye kararı verildi.
Avukat Ali Gül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Porçay hakkında cezaevi kurulu bugün karar verdi, az önce infaz hakimliğinin de kararı verdiği bilgisini edindik. Kendisini birkaç saat içerisinde Metris Cezaevi’nden teslim alacağız inşallah. Sevenlerini beklerim' dedi.
Porçay hakkında cezaevi kurulu bugün karar verdi, az önce infaz hakimliğinin de kararı verdiği bilgisini edindik. Kendisini birkaç saat içerisinde Metris Cezaevi’nden teslim alacağız inşallah. Sevenlerini beklerim. #Freeporçay
— Ali Gül (@avaligul) June 23, 2022
Rapçi Ezhel'de parodi şarkı yüzünden tutuklanan Porçay ile ilgili yaptığı açıklamada kulaklarına inanamadığını söyledi ve tutuklama kararına tepki gösterdi.