Seçimde Erdoğan'ı desteklemişti! Sinan Oğan'ın seçim sonrası servetine servet kattığı iddia edildi

Seçimde Erdoğan'ı desteklemişti! Sinan Oğan'ın seçim sonrası servetine servet kattığı iddia edildi

Seçimlerin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'ın toplamda 60 milyon liralık iki mülkü servetine kattığı iddia edildi.

ATA İttifakı’nın adayı olan Sinan Oğan, seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı’nın adayı Erdoğan’ı desteklemişti. Sinan Oğan’la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Oğan'ın 30 milyonluk evinin ardından yine 30 milyonluk yeni bir arazi ve 1 milyon dolar değerinde yeni bir ev daha satın aldığı iddia edildi. VeryansınTV’deki iddiaya göre Oğan, yaklaşık 100 milyon TL’lik mülk sahibi oldu.

SEÇİMDEN SONRA MÜLK SAYISI ARTTI

Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan'ın 6 milyonluk Mercedes ve 30 milyonluk malikanenin ardından yeni gayrimenkuller de satın aldığı öne sürüldü. 30 milyon değerinde arazi alan Oğan’ın, 1 milyon dolarlık bir ev daha satın aldığı iddia edildi.

Veryansın Tv’de Haftadan Kalanlar programında Serkan Öz ile birlikte konuşan gazeteci Eray Çelebi, Yaman’ın sorduğu parselleri Sinan Oğan’ın satın aldığını öne sürdü.

1022 numaralı parseldeki gayrimenkulun 30 milyonluk malikane olduğunu belirten Çelebi, 613 numaralı diğer parseldeki gayrimenkulün de değerinin yine yaklaşık 30 milyon TL civarında olduğunu ve yeni satın alındığını söyledi. Çelebi, söz konusu arazinin henüz imara açılmadığını belirtti.