Seçimden önce kıyamet kopacak! O partinin adayları seçimden çekilecek

Seçimden önce kıyamet kopacak! O partinin adayları seçimden çekilecek

AKP'li eski milletvekili ve yazar Resul Tosun'un iddiasına göre seçimden hemen önce o parti tüm adaylarını geri çekecek.

AKP'li yazar Resul Tosun, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) yerel seçimlerden hemen önce adaylarını çekeceğine ilişkin bomba bir iddia ortaya attı. Tosun, ayrıca bu iddianın "bilgi"ye dayalı olduğunu da sözlerine ekledi.

MUHARREM İNCE'NİN YAPTIĞI GİBİ

TV 100'de Gürkan Hacır'ın Taksim Meydanı programında konuşan AKP eski milletvekili ve Star gazetesi yazarı Resul Tosun, "Tıpkı Muharrem Beyin (İnce) adaylıktan çekildiği gibi Yeniden Refah Partisi adayları seçimden önce İstanbul'da Murat Kurum lehine, Ankara'da Turgut Altınok lehine ya da İzmir’de Hamza Dağ lehine çekilirse sürpriz olmaz" dedi. 

"SEÇİMLERİN KADERİ DEĞİŞİR"

Gürkan Hacır'ın "Bu bir tahmin mi bilgiye dayalı mı söylüyorsunuz?" sorusu üzerine Resul Tosun, "Evet bilgiye dayalı söylüyorum, isim de biliyorum" dedi. Bunun üzerine Gürkan Hacır, "O zaman seçimin kaderi değişir" ifadelerini kullandı. 

FATİH ERBAKAN NE DEMİŞTİ?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gazeteci Murat Yetkin'le yaptığı röportajda, partisinin adaylarının geri çekilmesi olasılığının olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine "Çekilmemiz söz konusu değil. Artık çekilirsek AK Parti’nin yedek lastiğine döneriz” demişti.