Sedat Peker'den o isme bomba sözler: CHP kazanırsa, AKP kapatılsın diye...

Sedat Peker'den o isme bomba sözler: CHP kazanırsa, AKP kapatılsın diye...

Yandaş Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas köşe yazısında "CHP kapatılabilir" dedi. İktidar yanlısı Barlas hakkında Sedat Peker'den çok konuşulacak açıklama geldi.

Yandaş Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas köşe yazısında "CHP kapatılabilir" dedi. İktidar yanlısı Barlas hakkında Sedat Peker'den çok konuşulacak açıklama geldi. 

Barlas'un kullandığı "Yani bir bakarsınız, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönettiği Cumhuriyet Halk Partisi kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir" ifadeleri tartışma konusu olmuştu. 

SEDAT PEKER'DEN MEHMET BARLAS'A: POKEMON MEHMET BARLAS... 

Organize suç örgütü Sedat Peker de Barlas'ın başlattığı tartışma katıldı. 

Öğlen saatlerinde yaptığı bir paylaşımda Barlas'a 'Pokemon' benzetmesinde bulunan Peker, ''Çaresizlik ne kötü ?Korku iklimi oluşturmak için elde malzeme kalmayınca pokemon suratlı mehmet barlası sahaya sürmüşler.

Beklemeyi sevmeyen, ilk gelen otobüse binen kaplama mehmet; sen boğazdaki lüks mekanlarda gezmeye, iş bağlamaya devam et. Kıpraklık yapma'' ifadelerini kullandı. 

PEKER'DEN YENİ PAYLAŞIM

Peker, yaptığı yeni paylaşımda da Barlas'ı hedef aldı. 

''Bizim pokemon mehmet barlasın bir gazeteciyle röportaj şeklinde olan hayatını anlatan kitabını okumuştum'' diyen Peker, ''Babası eski CHP’li bir bakan. Bakmayın bunun CHP kapanacak dediğine, seçimi CHP kazanırsa AK Parti kapatılsın diye ilk yazıyı bu yazar. Lan Kıprak, Lan Kablama, Lan Pokemon'' ifadelerini kullanmıştı. 

Peker'in paylaşımı şöyle:

peker.png