Sedat Peker'in Twitter hesabında dikkat çeken Sinan Ateş paylaşımı

Sedat Peker'in Twitter hesabında dikkat çeken Sinan Ateş paylaşımı

Sedat Peker'in Twitter hesabında dikkat çeken bir hareketlilik yaşandı. Peker, Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili paylaşımda bulundu.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan ve hakkında 'sosyal medya kısıtlaması' getirilen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yaptığı son paylaşımda "Seçime iki ay kala beni bekleyin. Sizi sokağa çıkamaz hale getireceğim" demişti.

Peker uzun zaman sonra bu gece saatlerinde, Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili bir gönderiyi hesabından paylaştı. Peker'in yine Ateş'le ilgili gönderileri paylaştığı görüldü.

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA KALDIRDI

Peker, geçen günlerde olduğu gibi yine söz konusu paylaşımları kısa bir süre sonra kaldırdı.

000148291-ekran-resmi-2022-12-31-23-13-02-001.jpg

Ateş ile ilgili, MHP ve Ülkü Ocakları’ndan herhangi bir açıklama yapılmaması dikkat çekmişti. MHP’ye yakınlığıyla bilinen Türkgün gazetesinde de Ateş’in suikasta uğramasıyla ilgili bir haber yer almamıştı. AKP de olaya sessiz kalmıştı.