Semra Topçu'ya konuşan CHP'li Tuncay Özkan'dan flaş açıklamalar: "Fahrettin Altun, Memleket için çürümüşlüğün imparatorluğunu kurmaya çalışıyor!"

Gazeteci yazar Semra Topçu, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile Youtube kanalında gündeme özel bir söyleşi gerçekleştirdi.

Gazeteci yazar Semra Topçu, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile Youtube kanalında gündeme özel bir söyleşi gerçekleştirdi.

 

CHP'nin AKP'ye ısrarla sorduğu fakat hala bir yanıt alamadığı "128 milyar dolar nerede?" sorusunun ortaya çıkışına ilişkin konuşularak başlanan söyleşi, CHP'nin yayımlamış olduğu videolar üzerine yorumlarla devam etti. 

ekran-alintisi-001.png

 

Gündeme ilişkin durumlar konuşulurken konu, AKP'nin kendi içerisinde yaşanan gerginliklere geldi. Topçu, CHP'li Özkan'a "Burada başarı hikayesi yazılırken Nagehan Alçı söyledi, AKP'de bir fitne kazanı kaynadığını. Bugün Barış Pehlivan yazmış... Hamza Dağ ile Fahrettin Altun arasında bir kavga olduğunu, bu videonun silinme hikayesinin perde arkasını... O tarafta da bir dağınıklık mı var? Nasıl görüyorsunuz AKP'deki bu görüntüyü? şeklinde bir soru yöneltti.

Özkan bunun üzerine "Nagehan Alçı çok iyi bilir, kazanın başında oturduğu için... O mahallenin, esnafının ne düşündüğünü o mahallenin çerçisi bilir. Nagehan o mahallenin çerçisi olduğu için orada ne yaptığını, orada neler olduğunu anlatıyor, öğreniyoruz: Orada bir kaynama var! 

 

Fahrettin Altun'la Hamza Dağ arasındaki ilişkiye gelince, biz her zaman Hamza Dağ'ı tercih ederiz. Çünkü Hamza Dağ bir 'seçilmiş'tir ve bu ülkenin namuslu bir siyasetçisidir. Bizim de tandığımız bir İzmir milletvekilidir. Fahrettin Altun'sa hakikatleri çarpıtmak, gerçeği yok etmek için görevli bir memurdur." yanıtını verdi.

 

Özkan sözlerine, "Fahrettin Altun yalan söylemeyi adet edinmiştir. Ben o tarafın ne kavgasına karışırım ne barışıklığına bir şey söylerim ama Fahrettin Altun üzerine bir şey söylemek istiyorum: Memleket için çürümüşlüğün imparatorluğunu kurmaya çalışıyor. Ve bununla ilgili olarak çok çirkin teknikler kullanıyor..." şeklinde devam etti.

 

İŞTE O ANLAR: