Serdar Ekşi kimdir? Sedat Peker'in bahsettiği Serdar Ekşi kaç yaşında, nerede?

Serdar Ekşi kimdir? Sedat Peker'in bahsettiği Serdar Ekşi kaç yaşında, nerede?

Serdar Ekşi kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı dediği Serdar Ekşi kimdir? Serdar Ekşi kaç yaşında ve nereli? Sedat Peker’in YouTube’de yayınladığı son videodaki görüntülü görüşmesini yaptığı Serdar Ekşi sosyal medyada gündem oldu.

Serdar Ekşi kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı dediği Serdar Ekşi kimdir? Serdar Ekşi kaç yaşında ve nereli? Sedat Peker’in YouTube’de yayınladığı son videodaki görüntülü görüşmesini yaptığı Serdar Ekşi sosyal medyada gündem oldu.

Serdar Ekşi kimdir, nereli? Serdar Ekşi kaç yaşında, nerede? Soruları vatandaşlar tarafında sıkça araştırılmaya başlandı. Suç örgütü lideri Sedat Peker’in son yayınladığı videoda görüntülü görüştüğü Serdar Ekşi sosyal medyada gündem oldu. Hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyen vatandaşlar arama motorlarında sıkça Serdar Ekşi kimdir, nereli? Serdar Ekşi kaç yaşında, nerede? Sorularının yanıtını araştırıyor. İşte tüm detaylar haberimizde…

SERDAR EKŞİ KİMDİR, NERELİ?

Son zamanlar video paylaşım platformu YouTube’de yayınladığı videolarla gündem olan suç örgütü lideri Sedat Peker yeni bir video daha yayınlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Sın olarak bugün yayınladığı videoda görüntülü görüştüğü ve adının Serdar Ekşi olduğu belirtilen kişi hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Serdar Ekşi’nin kim olduğuyla ilgili bilgi geldiğinde haberimizde ulaşabilirsiniz.

ÖNCEKİ VİDEOLARINDAKİ DETAY

Peker’in önceki videosunda gösterdiği sıraları notlar arasında yer alan beşinci maddede “ Suriye’ye giden silahlar” yazısı dikkat çekiyor. Bu notun altında ise “Serdar Ekşi şahit var, birçokları” ifadesi geçiyor. Sedat Peker’in ekrana tutarak gösterdiği ancak videoda bu konuya değinmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Haberler