Skandal... AKP'li İETT şoförlerinin İmamoğlu oyunu!

Skandal... AKP'li İETT şoförlerinin İmamoğlu oyunu!

İstanbul'da bir belediye otobüsü şoförünün paylaştığı video şoke etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan AKP'li şoförlerin Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Belediyesi'ni kötü göstermek ve zarara uğratmak için boşa mazot yaktığı ve yolcuları almadan duraklardan geçtiği ortaya çıktı. Bir belediye şoförünün yayınladığı video ile ortaya çıkan durum, sosyal medyada şok etkisi yarattı. Şoförün açıklamaları şu şekilde;

Arkadaşlar bizim araçlarımız yolcu kapasitesinin altında yolcu almak zorunda coronavirus hastalığı nedeniyle. Araçlarımız yarı yarıya kapasitenin yarısı kadar yolcu olmak zorunda. Yani yolcular artık çok sık, iç içe o olmayacak. daha rahat bir şekilde gidecek. Eyvallah da... 97 hattinda Güneşli - Beyazıt hattında o kadar çok yolcu var ki yolcularımız, buradan Beyazıt'a gitmeden kapasiteyi dolduruyor. Hatta aşıyor bile. Biz bunu belediyeye söyledik, belediye sağolsun bize her gün 3 tane körüklü otobüs gönderiyor, şöyle göstereyim size. Aynı metrobüs gibi şöyle kocaman araç gönderdi. Çok enteresan bir şeyle karşılaştım burada:

Şoförlerin çoğu AKP yönetimi döneminde buraya girdikleri için şu anda CHP'li yönetime karşı, CHP'de yönetimin halkın gözünde küçük düşmesi için, Ekrem İmamoğlu'nun halkın gözünde küçük düşmek için elinden ne geliyorsa, şu anda bu şoför arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorlar. Buradan Beyazıt'a kadar hiçbir durağa girmeden öyle basıp gidiyorlar akşama kadar bu arabaları burada harıl harıl çalıştırıp mazot yakıyorlar siz zannetmeyin ki belediye çalışmıyor siz zannetmeyin ki belediye uyuyor. Belediye bütün imkanları sunuyor vatandaşına ancak bu hainler içimizde olduğu için. Ne yapıyorlar elinden ne geliyorsa belediyeyi karalamak için yapıyorlar. Kendi yedikleri tabağa s**ıyorlar, yorum sizin ben başka da bir şey demiyorum. Yazıklar olsun.

Şoförün yayınladığı videoya ulaşmak için tıklayın