Skandalda ikinci perde: Kızılay etlerini ayılara yedirmişler!

Skandalda ikinci perde: Kızılay etlerini ayılara yedirmişler!

Bitlis'teki Kızılay skandalıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kızılay etlerinin AKP'li vekilin otelinde çıkmasından sonra bir skandal daha patlak verdi. AKP'li vekilin kardeşi ve Kızılay Bitlis Şube Başkanı olan Battal Taşar'ın, Kızılay etlerini ayılara yedirdiği görüntüler ortaya çıktı.

Bitlis'te Kızılay etlerinin AK Partili vekilin otelinden çıkmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Kızılay'ın kurban bağışı olarak kabul ettiği etleri kavurma haline getirilerek konservelendiği ve ihtiyaç sahiplerine iletildiği ifade ediliyordu. Ancak Bitlis'te ortaya çıkan bir görüntü büyük fırtına kopardı. AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar'ın oteli olan Taşar Oteli'nin mutfağında Kızılay'ın yardım etleri çıktı. İddiaya göre bu etler, otel misafirlerine yediriliyordu.

KIZILAY'IN ETLERİ AYILARA YEDİRİLMİŞ!

Aykırı'da yer alan habere göre; Bitlis'teki tartışmalar kısa sürede kamuoyunda yankı bulunca Kızılay Genel Merkezi'nden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada iddilar için "iftira" denildikten sonra inceleme başlatıldığı açıklandı.

Taşar Otel'in sahibi Milletvekili Cemal Taşar ise "Suskunluğum asaletimdendir" açıklaması yaptı.

Ortaya çıkan yeni görüntüler ise gündeme adeta bomba gibi düştü.

Kızılay etlerinin çıktığı Taşar Otel'in resmi ortağı ve milletvekilinin kardeşi olan Kızılay Şube Başkanı Battal Taşar, yardım etlerini dağa çıkıp ayılara yedirdi. Yerel basın mensuplarını çağırarak kurban etlerini ayılara veren Taşar, "Kızılay olarak her yerdeyiz. Bu hayvanlara da bakmalıyız, onlar bize emanet" şeklinde açıklamalar yaptı.

Ancak verdiği etlerin vatandaşların, insanlar için yaptığı kurban etleri olması dikkat çekti.

Gazeteci Oktay Yaşar, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. 

KIZILAY BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Ortaya çıkan son görüntülerle birlikte Kızılay etlerinin amacı dışında kullanıldığı kanıtlanmış oldu. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Kızılay Bitlis Şube Başkanı ve Taşar otelin ortağı Battal Taşar görevinden istifa etti.

Taşar'ın açıklamasında AK Parti'nin başarısına gölge düşürülmek isteniyor vurgusu dikkat çekti:

"Bölgede kendisinden başkasına yaşama şansı ve hakkını vermek istemeyenlere karşı, ailemizin de mensup olduğu Ak Parti'nin ilimizde kazanmış olduğu zaferlere şahsım üzerinden saldırılmasına ve karalanmasına meydan vermeyeceğim"

KIZILAY GENEL MERKEZİ'NDEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Bitlis'te Taşar Otel'de çıkan Kızılay etleriyle ilgili inceleme heyetini bölgeye gönderdiğini açıklayan Kızılay Genel Merkezi, ayılara yedirilen yardım etleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Video için sayfayı aşağı kaydırın.