Sokakta cinsel ilişkiye girdiler! Kadın oyuncu, erkek otel sahibi çıktı

Sokakta cinsel ilişkiye girdiler! Kadın oyuncu, erkek otel sahibi çıktı

Beşiktaş’ta sokak ortasında cinsel ilişkiye girip uyarılara hakaretle yanıt veren çift gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan birinin oyuncu Z.S., diğerinin ise otel sahibi A. E. K. olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'de 31 Mayıs günü başlayan kamuya açık alanlarda cinsel ilişki ve çıplaklık görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Önceki akşam İstanbul Beşiktaş’ta çekilen görüntülerde bir çift yağmura ve çevredekilere aldırış etmeden uzun süre otomobil üzerinde ilişkiye girdi, görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Çift, kendilerini “Ne yapıyorsunuz? Eviniz yok mu sizin!” diye uyaran bir kişiye “Sana ne lan!” diye cevap verdi. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Gündem olan görüntülerle ilgili İstanbul polisi harekete geçti. Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre, olayla ilgili otel işletmecisi A. E. K. ve oyuncu Z. S. gözaltına alındı.

Hakkında “hayasızca hareket suçundan” işlem başlatılan A. E. K.’ın “Kasten yaralama” ve “hakaret” suçlarından kaydı bulunduğu belirlendi.

Şüpheliler hakkında yürütülen soruşturma sürüyor.