https://www.yurtgazetesi.com.tr/d/media/kilicdaroglu.20211015163900.mp4

Sosyal medya sallandı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu ile görüşmek için Merkez Bankası’na geldi. O gürüntüler Sosyal medyada ilgi çekici bir video olarak paylaşıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu ile görüşmek için Merkez Bankası’na geldi. O gürüntüler sosyal medyada ilgi çekici bir video olarak paylaşıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşmesi başladı.

Doların rekor tazelemesinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün saat 15.30'da MB Başkanı Kavcıoğlu ile görüşeceğini duyurdu. Kılıçdaroğlu'na milletvekilleri Bülent Kuşoğlu, Selin Sayek Böke, Faik Öztrak da eşlik etti.

Ziyaret Türkiye'nin gündemine oturdu. Sosyal medyada paylaşılan bir video ise kısa sürede onlarca hesap tarafından yeniden paylaşılarak yayıldı.

Ziyaret için Merkez Bankası'na gelen Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetin görüntüleri için kullanılan jenerik dikkat çekti. 

Teknoloji becerisi yoğun olan ve farklı içeriklerle gündeme gelen Z kuşağı ve Z kuşağının siyasete etkileri hakkında tartışma sürerken paylaşılan video kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.