Soylu, sel sonrası ayağındaki çizmelerle Yavaş'ı ziyaret etmişti! O fotoğraftaki gerçek ortaya çıktı

Soylu, sel sonrası ayağındaki çizmelerle Yavaş'ı ziyaret etmişti! O fotoğraftaki gerçek ortaya çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 kişinin hayatını kaybettiği sel nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'la bir araya geldi. Soylu'nun görüşmeye çizme ile gitmesi sosyal medyada gündem oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yan yana geldiği fotoğrafa ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

 Ankara'da yaşanan sel felaketi sebebiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etmişti. Süleyman Soylu'nun görüşmeye ıslak çizmelerle gitmesi dikkat çekmişti.

Süleyman Soylu'nun sahada olduğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ise makamında olayı takip ettiği iddiası asılsız çıkarken Ankara Kuşu isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Mansur Yavaş'ın görüşme öncesi yağmurluklarını ve çizmelerini çıkardığı belirtildi.

Paylaşımda, "Akyurt fotonun gerçeği bu. Bütün ilçe belediye başkanları ve Mansur Yavaş yağmurluklarını ve çizmeleri çıkartmış, başkanın makamına öyle girmişler. Süleyman Soylu ise çizmeyle girmeyi tercih etmiş. Akyurt’ta da tesadüfen oradaymış, polis akademisinde bi program varmış" ifadeleri kullanıldı.