Soylu ve Şentop görüşmesi sonrası çarpıcı iddia: Süleyman Soylu mafyadan para alan siyasetçinin kim olduğunu söyledi mi?

Soylu ve Şentop görüşmesi sonrası çarpıcı iddia: Süleyman Soylu mafyadan para alan siyasetçinin kim olduğunu söyledi mi?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile yaptığı görüşmeye ilişkin önemli bir iddia öne sürüldü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den ayda 10 bin dolar alan bir siyasetçi olduğunu açıklayıp isim vermemişti. Soylu kendisinden resmi yazı ile bilgi isteyen TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile bir araya geldi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, makamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu kabul etti.

Doğrudan TBMM Bakanı Mustafa Şentop’un makamına geçen Soylu, bir buçuk saat süren görüşmenin ardından, gazetecilerin sorularına yanıt vermeden Meclis’ten ayrıldı.

Görüşmenin ardından ise önemli bir iddia öne sürüldü.

''SOYLU, KİM OLDUĞUNU ŞENTOP’A SÖYLEDİ''

NTV parlamento muhabiri Özgür Akbaş ise görüşmenin 1 buçuk saat sürdüğünü belirtirken Soylu’nun mafyadan ayda 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu Şentop’a söylediğini öne sürdü.

Akbaş paylaşımında, ''Meclis Başkanı @MustafaSentop ile İçişleri Bakanı @suleymansoylu görüşmesine ilişkin bir düzeltme yapalım, görüşme yarım saat değil bir buçuk saat sürdü ve aldığım bilgilere göre İçişleri Bakanı, mafyadan ayda 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu Şentop'a söyledi'' ifadelerini kullandı. 

sentop.pngsentop.png