Süleyman Soylu'nun yüzüne o fotoğrafları fırlattılar! Hava uçan fotoğraflar Tarkan'ın "Yak bütün fotoğrafları" şarkısıyla paylaşıldı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefete "Amerika'nın çocukları" derken, muhalefet sıraları ise suça karışmış kişilerle Soylu'nun birlikte yer aldığı fotoğrafları Bakan'ın yüzüne fırlattı. O anlar Tarkan'ın "Yak bütün fotoğrafları" şarkısıyla paylaşıldı
Meclis'te gergin geçen bütçe görüşmelerinde ortalık karıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kürsüde konuşma yaparken son olarak muhalefet sıralarına bakarak "Amerika'nın çocukları" diyerek çıkıştı.
SOYLU'NUN YÜZÜNE FIRLATTILAR
O sözlerin ardından muhalefet ayağa kalktı. Kürsüye yürüyen vekiller Bakan Soylu'ya doğru, suça karışmış kişilerle aynı karede yer aldığı kendi fotoğraflını fırlattı.
AKP'LİLER SOYLU'YA SİPER OLDU
Fotoğraflar havada uçuşurken AKP'li vekiller de Soylu'ya siper olmaya çalıştı. Ortalık bir anda karıştı.
YAK BÜTÜN FOTOĞRAFLARI
O anlar ise sosyal medya kullanıcıları tarafından Twitter'da megastar Tarkan'ın "Yak Bütün Fotoğrafları" şarkısıyla paylaşıldı.