Takke düştü kel göründü! Ahsen TV sunucusunun kızı, İmamoğlu ve oy veren vatandaşlara hakaretler yağdırdı

Ahsen TV sunucusunun kızı, İstanbul seçimlerini Murat Kurum'a fark atarak kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ona oy veren vatandaşlara hakaretler yağdırdı.

Ahsen TV sunucusunun kızı, İBB seçimlerini rekor oyla kazanan Ekrem İmamoğlu ve ona oy veren vatandaşlara hakaretler yağdırdı.

Ahsen TV sunucusu Mervenur Yapraklıoğlu, İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilmesine yönelik paylaştığı videoda İmamoğlu'na ve ona oy verenlere hakaret etti.

Mervenur Yapraklıoğlu, "Siz çöpe, enkaza, otobüs itmeye layıksınız" şeklinde provokatif ifadeler kullandı.

Yapraklıoğlu şunları söyledi:

“Ekrem İmamoğlu’nun bu başarısını Ahsen TV olarak ödüllendirmeye karar verdik. Ekrem İmamoğlu yüzyılda görülmemiş bir başarıya imza etti. Neresinin kesildiğini neresinin montajlandığını bilmiyoruz ama Ekrem İmamoğlu yüzyılın yalancısına ödülüne layık gördük.

"SİZE OTOBÜS ÜTMEK, ENKAZ YAKIŞIYOR"

İstanbul seçmeni ise yalancılıkta zirve yapmış, sizin derdinizle dertlenmemiş, otobüsleri dahi size ittiren bu şahsı seçtiğiniz asıl ödülü size vermek gerekiyor. Çünkü size otobüs itmek, enkaz yakışıyor. İstanbul halkı Ekrem’den önce asıl ödül alması gereken sizlersiniz.”