Teröristlerin Kayseri'de gasp edip öldürdüğü Mikail Bozloğan'ın başına 18 yıl önce ne geldi?

Teröristlerin Kayseri'de gasp edip öldürdüğü Mikail Bozloğan'ın başına 18 yıl önce ne geldi?

Ankara'daki terör saldırısında teröristlerin Kayseri'de gasp edip öldürdüğü ve aracını çaldıkları iddia edilen Mikail Bozloğan'ın başına 18 yıl önce ilginç bir olay geldi.

Ankara Kızılay'daki İçişleri Bakanlığı binasının girişine bombalı terör saldırısı düzenlendi. Hain saldırı başarıya ulaşamadı. 2 terörist, Türk Polisi tarafından etkisiz hale getirildi.

Öte yandan Sabah'ın aktardığı bilgiye göre teröristlerin kullandığı 38 TP 962 plakalı hafif ticari araç Kayseri'de bir veterinerden çalındı. İddiaya göre teröristler veteriner Mikail Bozloğan'ı öldürerek aracı çalıp, öyle Başkent'e geldi ve terör saldırısını bu araçtan inerek gerçekleştirdi.

Ayrıca aracı gasp edilip öldürülen Bozloğan ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. 8 Mayıs 2005 yılında Mikail Bozloğan'ın kaybolduğuna dair yerel basında haberler çıktı.

2005 YILINDA 6 YAŞINDAYKEN KARDEŞİYLE KAYBOLMUŞ

Haberde Kayseri'nin Develi İlçesi'ne bağlı Küçükkünye Köyü'nün Avlağa Mezrası'nda, mantar aramak için evlerinden çıkan 2 çocuktan haber alınmadığı bildirildi. Develi'de evlerinden mantar aramak için çıktıkları belirtilen 6 yaşındaki amca çocukları Mikail Bozlağan ve Hasan Bozlağan'ın akşama kadar eve dönmediği ifade edildi.

Aradan tam 18 yıl geçti ve haberlerde bahse konu olan Mikail Bozloğan acı bir şekilde teröristlerin saldırısıyla yeniden gündeme geldi.