TİP Çankaya adayı İrfan Değirmenci seçim sonuçlarına ilişkin konuştu! Halk TV'ye dönecek mi?

TİP Çankaya adayı İrfan Değirmenci seçim sonuçlarına ilişkin konuştu! Halk TV'ye dönecek mi?

TİP Çankaya Belediye Başkan Adayı gazeteci İrfan Değirmenci, yerel seçim sonuçlarının ardından merak edilenleri yanıtladı.

Yerel seçimlerin Çankaya ayağında CHP yine birinci parti çıktı. Hüseyin Can Güner yüzde 65'lik oy oranı ile yeni belediye başkanı seçildi. Onu ikinci sırada takip eden isim yüzde 15'lik oy oranı ile AKP'li Duhan Kalkan oldu. 

TİP Çankaya Belediye Başkan Adayı İrfan Değirmenci ise yüzde 5.92'lik oy oranı ile üçüncü sıradaki isim oldu. Değirmenci, İzmir'deki milletvekili adaylığından sonra Ankara Çankaya'da da beklediği sonuca ulaşamadı.

Değirmenci ortaya çıkan sonuçlardan sonra X hesabından paylaşım yaparak şunları söyledi:

 

"Çankaya'da %80'i açılan sandıklarda bize güvenip oy vermiş olan 26.586 komşuma çok teşekkürler. Cumhuriyet'in yönetim katında, Çankaya'da, TİP bu sonuçla 3. parti olmuştur. Partimiz, Samandağ ve Hacıbektaş'ta da halkımızın oylarıyla iş başındadır. Gecesini gündüzüne katıp kısıtlı imkanlarla çalışma yürüten tüm yoldaşlarım var olsun.

"HALK TV'DE ELBETTE DÖNMEYECEĞİM!"

Merak edenler için:

1-Seçim sürecinde bir kez dahi ekranına çıkarılmadığım Halk Tv'ye elbette dönmeyeceğim!

 

2-Genel seçimde İzmir ikinci bölgede %5.40 oy almıştık. Çankaya'da bu oran %5.92 oldu. Siyasete, ötekileştirilmeye çalışılan tüm kesimler adına TİP saflarında devam edeceğim.

ekran-goruntusu-2024-04-01-234320.png

Yaşasın Türkiye İşçi Partisi

Yaşasın Sosyalizm

"BİR GÜN BU ÜLKEDE VEGAN FESTİVAL DÜZENLEMEK DE YADIRGANMAYACAK"

 

3-Bir gün bu ülkede açlık da yok edilecek mutlaka, yoksulluk da... Veee "vegan festivali" düzenlemek de yadırganmayacak; Açık kimlikli lgbti bir siyasetçi de...

Bu vesileyle Cumhuriyet Halk Partisi'nin tartışmasız seçim galibiyetini kutlarım. Saray, bu gece epey uykusuz kalacak

Son olarak @hcanguner seni de tebrik ederim. Daha çok görüşeceğiz. Havai fişekli kutlama yapmayın. Mansur Başkan'ı dinleyin."

ekran-goruntusu-2024-04-01-234124-001.png