TKP'nin Hatay'da kurduğu arıtma sistemi sabote edildi: "Halk düşmanı olanlar sahadalar!"

TKP'nin Hatay'da kurduğu arıtma sistemi sabote edildi: "Halk düşmanı olanlar sahadalar!"

TKP'nin Hatay'da kurduğu arıtma sistemi, kimliği belirsiz kişiler tarafından sabote edildi. TKP'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Hatay Toygarlı Mahallesi’nde depremden sonra yaşanan içme suyu sorununa çözüm olarak TKP tarafından kurulan arıtma sistemi, kimliği belirsiz kişiler tarafından sabote edildi.

6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Hatay'da içme suyu sorunu devam ederken, bu soruna bir nebze de olsa çözüm sağlayan TKP'nin arıtma sistemine saldırı düzenlendi.

HALKIN İÇME SUYUNA SABOTAJ

Toygarlı Mahallesi’nde depremden sonra yaşanan içme suyu sorununa çözüm olarak Türkiye Komünist Partisi (TKP) tarafından kurulan, günlük 30 bin litre içme suyu arıtma kapasitesine sahip arıtma sistemi, önceki gece kimliği belirsiz kişilerce sabote edildi.

30 BİN LİTRE İÇME SUYU SAĞLANIYORDU

TKP Hatay tarafından yapılan açıklama, "Toygarlı Mahallesi’nde depremden sonra yaşanan içme suyu sorununa çözüm olarak kurduğumuz günlük 30 bin litre içme suyu arıtma kapasitesine sahip arıtma sistemimiz halk düşmanları tarafından sabote edildi. Bu arıtma cihazı, halkın içme suyuna ücretsiz ve kolayca ulaşması için kuruldu ama insanların suya ulaşmasına bile izin vermeyecek kadar halk düşmanı olanlar sahadalar! Size rağmen, halkçı bir belediye kurup, Defne'yi halkla beraber yöneteceğiz!" ifadelerine yer verildi.

ekran-goruntusu-2024-03-03-135543.png