Tokat yiyen tekvandocu kız konuştu: "Ben tokat at dedim!"

Tokat yiyen tekvandocu kız konuştu: "Ben tokat at dedim!"

Diyarbakır'da müsabakayı kaybeden sporcu kıza, antrenörü tokat attı. Büyük tepki toplayan görüntülerin ardından önce antrenör sonra da tokat yiyen genç kızdan açıklama geldi.

Diyarbakır’da, Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmeleri'nde, antrenör Orhan Baytekin, müsabakayı kaybeden genç sporcu kıza tokat attı. Şok eden o anlar, vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Yaşanan olayın ardından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Diyarbakır'da sporcusunu tokatlayan antrenör Orhan Baytekin'in görevine son verildiği belirtildi.

"HOCAM ŞOKTAYIM BANA TOKAT AT"

Öte yandan Antrenör Orhan Baytekin ise, kendisine yönelik linç girişimi başlatıldığını belirterek şu savunmayı yaptı:

“Kızım maça girdiği zaman son 15 saniyesini yayınladılar. Ondan önce kızım maçın ortasında bana dönüp dedi ki, ‘Hocam ben şoktayım. Bana bir tokat at.’ Dedim ki, kızım devam et. Sen iyisin. Daha sonra ensesinden tutum kendinde misin? dedim. ‘Evet’ dedi. Ama ben şoktayım. Hatta bana dedi ki, ‘Hocam Allah rızası için bana bir tokat at dedi.’ Bende tokat attım ama gülerek tokat attım. Arkamı dönüp gittim. Dışarı da kızımı öptüm. Benim sporcularım şampiyon olduğu için bu başarıyı kıskandılar. Aileler hepsi bekliyor. Biz medyaya çıkalım. Bugün valiliğe çıkmaya çalıştılar. İl Aile ve Sosyal Politikalara çıkmaya çalıştılar.”

"BEN TOKAT AT DEDİM"

Antrenörünün tokat attığı tekvandocu genç kız Sporcu İrem Pala da açıklama yaparak, "Antrenörüme tokat atmasını isteyen bendim. Bana tokat atmasaydı şok içerisinde kalacaktım. Maçı kaybettim, stresleydim" dedi.

İşte büyük tepki toplayan o anlar...