Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın çağrısının ardından mal varlığını açıkladı! 'Mülk, Allah'ındır' demişti

Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın çağrısının ardından mal varlığını açıkladı! 'Mülk, Allah'ındır' demişti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklayıp, rakiplerine çağrı yapmasının ardından AKP'li Turgut Altınok da mal varlığını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Ankara adayı Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklayıp, rakiplerine de benzer şekilde çağrı yapmasının ardından AKP'li Turgut Altınok "Mülk Allah'ındır" çıkışıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu açıklamasıyla siyaseten dalga konusu da olan Altınok, "Mal varlığımı kendi istediğim zaman açıklarım" da demişti.

"ANA SÜTÜ GİBİ AK VE HELALDİR"

AKP'nin Ankara adayı Altınok, gelinen noktada Yavaş'ın çağrısına uyarak mal varlığını sosyal medya hesabından şu ifadelerle açıkladı:

"Kamuoyuna Duyurulur… BİZ DÜN NEREDEYSEK BUGÜN DE ORADAYIZ… Değerli Hemşehrilerim! Bir Belediye Başkanı Öncelikle Şeffaf Olmalıdır! Özü Sözü Bir ve DÜRÜST Olmalıdır! Bir Belediye Başkanının Duruşu Olmalıdır ve Bir O Yanda Bir Bu Yanda Bulunmamalıdır! Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Başkentimize yapacağımız hizmet ve eserlerin üstünün örtülmeye çalışıldığını; projelerimizi gölgeleme çabasına girildiğini ve en önemlisi SİZ DEĞERLİ ANKARALI HEMŞEHRİLERİMİ İNCİTTİKLERİNİ hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir. Değerli Ankaralılar! İçinizde en ufak bir tereddüt olmasın! Ekte sunduğum tüm mal varlığım ANA SÜTÜ GİBİ AK VE HELALDİR…"

ekran-goruntusu-2024-03-15-194648.png

İşte Altınok'un mal varlığı...

ekran-goruntusu-2024-03-15-194700.pngekran-goruntusu-2024-03-15-194704.pngekran-goruntusu-2024-03-15-194707.png