Turgut Altınok'un serveti ağızları açıkta bıraktı! 1+1 dairelerinden bir tanesinin fiyatı bile halkın ulaşamayacağı pahalılıkta

Turgut Altınok'un serveti ağızları açıkta bıraktı! 1+1 dairelerinden bir tanesinin fiyatı bile halkın ulaşamayacağı pahalılıkta

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın mal varlığını açıklamasının ardından, AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok da mal varlığını açıkladı. Altınok'un açıkladığı mal listesinde 79 adet konut ve iş yeri var.

Mevcut belediye başkanları ve adaylarının mal varlıkları, seçim öncesinde tartışma yaratmıştı. İstanbul'dan CHP adayı Ekrem İmamoğlu ve Ankara'dan Mansur Yavaş, varlıklarını kamuoyu ile paylaşan ilk isimlerdi.

TURGUT ALTINOK'UN MAL VARLIĞI ŞOKE ETTİ 

AKP'li adayların mal varlıkları merak konusu olurken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'un mal beyanı özellikle bekleniyordu. Altınok, bir açıklama yaparak kendisine ve ailesinin şirketine ait varlıkları duyurdu. Gayrimenkullerin sayısıyla dikkat çeken Altınok, mal varlığı beyanında eşi adına iki ev bildirirken, çocukları adına herhangi bir mal varlığı beyanında bulunmadı.

Altınok ve ailesinin şirketine ait toplamda 79 daire ve ev, 46 tarla ve arsa, 22 dükkan bulunmakta. Banka hesapları ve ziynet eşyalarına ilişkin bilgi verilmedi. Belediye başkanının mal varlığı içerisinde 22 arsa, 23 tarla, 9 ev, 2 kargir ev, 2 kargir bina ve bir bostan bulunuyor. Ayrıca Altınok, aile şirketinde %36,59 oranında hisse sahibi olduğunu ve şirketin kendisine düşen payının 67 daire ve 12 dükkan olduğunu belirtti.

1 ODALI DAİRENİN BİLE FİYATI 3 MİLYONDAN BAŞLIYOR

Öte yandan Turgut Altınok’un “aile şirketimin 183 adet, benim 67 adet 1+1 dairem var” dediği Elmar Tower’da tek 1+1 ev fiyatının bile 3 milyon 250 bin TL olduğu ortaya çıktı.

whatsapp-image-2024-03-16-at-19-29-10.jpeg