Türk YouTuber Pakistanlı 'Cuf Cuf Hoca' tarikatının inine girdi!

Türk YouTuber Ali Ertuğrul Öztarsu, Pakistan'da "Çuf Çuf Hoca" olarak bilinen sahtekarın yanına gitti.

Pakistan'da 'Cuf Cuf Hoca' ismiyle tanınan üç kağıtçı, Türk Youtuber'ın kanalına düştü. 

Yüz binlerce üyesi olan ve Türkiye'de 'Cuf Cuf Hoca' lakabıyla tanınan tarikat lideri, Ali Ertuğrul TV tarafından görüntülendi.

ekran-goruntusu-2024-03-03-110051.png

Kendisinin şifacı olduğunu öne süren sahtekar 'Cuf Cuf'un hastalarını sözde saniyeler içerisinde iyileştirdiği anlar YouTuber tarafından kaydedildi.

Toplu seansa katılan YouTuber Ali Ertuğrul Öztarsu, tarikatın arasına girdiğinde kamerayı kapattırdıklarını ifade ederek, "Hiçbir şey çekmemize izin vermediler. Bizi bir odaya kapattılar ve 2-3 kere teste soktular" dedi.

ekran-goruntusu-2024-03-03-110012.png

"HİÇBİR ŞEY ÇEKMEMİZE İZİN VERMEDİLER"

Öztarsu, Milliyet'ten Gonca Kocabaş ile yaptığı röportajda seyahatine dair önemli bilgiler paylaştı. Cuf Cuf Hoca'nın tesisinin yer aldığı bölgeye gidebilmek için Ali Ertuğrul, Karachi şehrinden İslamabad’a uçakla geçti. Havanın çok soğuk olduğunu dile getiren Türk gezgin, İslamabad'a indikten sonra 1 saat süren taksi yolculuğu sonrası annesiyle birlikte otele yerleşti. Ertesi gün de otelden bir araçla bölgeye gitmeye çalıştılar. Herkes, buranın çok tehlikeli olduğunu söyleyerek götürmek istemediğini dile getiriyordu. Ancak büyük bir para teklif ederek taksiciyi ikna eden Ali Ertuğrul, “Burası, Keşmir bölgesine çok yakın. Her yerde silahlı askerler var. Eğitim seviyesi maalesef çok kötü. Ben de biraz daha sıcakkanlı hareket ederek girmeyi başardım. Yanımda arkadaşım Tolga Öztürk ve annem de vardı, üçümüz gittik. En başta içeri girdiğimizde çok korktuk çünkü hemen kamerayı kapattırdılar. Hiçbir şey çekmemize izin vermediler. Bizi bir odaya kapattılar ve 2-3 kere teste soktular" şeklinde konuştu.

ÇUF ÇUF HOCA KİMDİR?

1979 yılında Murree'nin Kotli Sattiyaan bölgesinde doğdu. Süfi rehber ve ruhsal iyileştiricisi olarak biliniyor. Kendisine gelen ruhi hastalara karşı izlediği yöntemle şifa verdiğide biliniyor. Balawara Shareef Tapınağı'nın şimdiki sahibi durumunda da olan Haq Khatteb Hussain Ali 44 yaşında. Tarikat Merkezinin ise Pakista'nın Pencap Eyaletinde olduğu biliniyor. Tarikat Merkezinin ise Pakista'nın Pencap Eyaletinde olduğu biliniyor. 'Cuf Cuf Hoca' sürekli çakarlı arabalarla geziyor.