
Uçaktaki gazeteciler, Erdoğan'a Bahçeli'nin 50+1 yanıtını sormamış...
Cezayir'den yurda dönüş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uçaktaki 'gazeteciler'in MHP Genel Başkanı Devleti Bahçeli'nin 50+1 çıkışını sormadığı ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Cezayir'e resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, mevkidaşı Abdülmecid Tebbun ile görüştü. İkili ilişkilerin ele alındığı görüşme sonrası yurda dönen Erdoğan'a uçaktaki gazeteciler gündeme ilişkin sorular yöneltti.
'Gazeteciler', Erdoğan'a İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısı, yerel seçim konusu, ekonomi, milli takım, Kaan uçağı gibi pek çok soru sordu.
Ancak gazetecilerin Cezayir dönüşü uçakta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkiye'nin gündemine oturan ve herkesin konuştuğu bir konuyu sormadığı ortaya çıktı.
BAHÇELİ'Yİ SORMADILAR
Gazeteci Nevşin Mengü'nün aktardığına göre uçaktaki isimler Erdoğan'ın 50+1 seçim sistemi çıkışı ve bu çıkışa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin verdiği 'olumsuz' yanıtı sormadı.