Ulvi Reis Habertürk’te Depreme neden oldu! Habertürk’de güvenlik tedbirleri arttırıldı…

Ulvi Reis Habertürk’te Depreme neden oldu! Habertürk’de güvenlik tedbirleri arttırıldı…

Bahçeli’nin Habertürktv tepkisiyle parti içinde tv kanalına yönelik tepkiler arttı. TV’nin binalarında güvenlik önlemleri arttırılırken, program yapımcısı ve Ankara Temsilcisinin görevden alındığı, buna tepki gösteren genel yayın yönetmenin de istifa etti

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Habertürktv izlemiyorum tepkisiyle beraber parti içinde tv kanalına yönelik tepkiler arttı. Televizyonun binalarında güvenlik önlemleri arttırılırken, Bahçeli’den sonra parti yöneticileri de Habertürktv’ye yönelik söylemlerini sertleştirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıkladığı “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında 100 Maddelik Yeni Anayasa” önerisini hedef aldığını belirtilen Ebru Baki ve konuklarına Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter’de sert  tepki gösterdi.

Yönter, programa ilişkin şu sözleri söylemişti:

Habertürk’te art niyetli Ebru Baki’ye konuk olan Kemal Öztürk, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ile Gülfem Saydam Sanver’in Genel Başkanımızın 100 maddelik anayasa önerisini karalama çabaları edepsizlik ve terbiyesizliktir. Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi? Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir.... Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur... Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun!"

Bu açıklamanın ardından kanal binasının güvenlik tedbirleri arttırılırken, parti içinde de tepkiler hızla büyüdü. MHP Lideri Bahçeli’nin sosyal medya hesabı üzerinden açktığı “#HabertürkTVizlemiyorum” hacteke yorumlar çığ gibi büyürken, televizyonun yönetiminin Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ve program yapımcısı Ebru Baki’nin görevine son verdikleri iddia edildi. Ardından ise kanalın Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Oğuz'un da istifa ettiği gelen bilgiler arasında.