
Ve Melih Gökçek de kavgaya dahil oldu... Bülent Arınç'ın 'namusunu' tartışmaya açtı. Çok sert sözler!
AKP içindeki kavga kaosa dönüştü... AKP'li Mehmet Metiner ile Bülent Arınç arasında yaşanan kavgaya Ankara'nın görevden alınan eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de dahil oldu.
AKP’nin kurucularından Bülent Arınç'ın "Kral çıplak demenin vakti" sözlerine tepki gösteren Mehmet Metiner, "Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara yazıklar olsun" demişti.
Arınç ise Metiner'in bu sözlerine sert yanıt vermişti. Arınç, "Kifayetsiz muhteris ve müfteri Metiner, sözüm sana!" başlığıyla yayınladığı yazıyı "Sen ne bir Kürt kadar mert ne de bir Müslüman kadar ahlaklısın" sözleriyle noktalamıştı.
İkili, birbiri hakkında sert sözler kullanmaya devam ederken, AKP içindeki bu kavgaya Melih Gökçek de dahil oldu.
"SORALIM BAKALIM AYNI KANAATTELER Mİ?"
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökçek, Arınç’ın daha önce söylediği "Ben siyasette 50 yılımı doldurmuş bir insanım. Toplumun bana dair bir kanaati var. 'Bu adam namusludur, bu adam vicdanlıdır, muhakeme sahibidir' şeklinde bir kanaat var" sözlerini hatırlatarak "Yaklaşık 170 bin takip ettiğim sağ duyulu isim var. Soralım bakalım aynı kanaatteler mi?" diye yazdı.
Gökçek daha sonra twitte etkileşimlerini paylaştı ve "Yorumlara bakar mısın? Senin dediğin gibi 10 kişi var mı?" diye sordu.
PARSEL PARSEL KAVGASINDAN BUGÜNE...
Arınç, daha önce Gökçek'i Ankara'yı parsel parsel FETÖ'ye satmakla suçlamış, ikilinin arasında büyük bir kopuş yaşanmıştı.