Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'den "siyaset" isyanı

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'den "siyaset" isyanı

Depremin ağır yıkıma yol açtığı illerden Hatay'da bulunan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, duygularını sosyal medyada dile getirirken, bir isyanını da paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli büyük depremin yıktığı Hatay'da Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever de zora anlar yaşamış ve ünlü çift ağlayarak bölgeye acil yardım istemişti.

Depremin ardından günler sonra İstanbul'a dönen çiftten Zeynep Sever Demirel dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 

Hatay için elinden geleni yapmaya çalışan oyuncu Zeynep Sever, kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt verdi.

"UTANIYORUM"

Demirel, "Nasılsın diyorlar, kötüyüm diyemiyorum, utanıyorum. İyiyim diyemiyorum, utanıyorum. Yaşıyorum diyorum, yaşıyoruz ona bile hala inanamıyorum. Biz ne yaşadık nasıl sağ kaldık, kabus gibi bile değil bu tanımlanacak gibi değil. Canımızı kurtarıp çıktık sevinemedim ya ona bile utandım! Arkadaşlarımız dostlarımız enkaz altında kaldılar, bir gün önce sevdiğim bebek enkazdan çıktı, deprem anını bile zamanla silecek kafamız belki, ama o bekleyişi o saatleri kafamızdan nasıl sileceğiz biz? Çocuklarımın psikolojisini nasıl düzelteceğim diye düşünüp, bunu düşündüğüme yine utanıyorum" dedi.

"UTANIRSIN YA UTANIRSIN SİYASET YAPMAYA MUHALEFET YAPMAYA"

Sözlerine devam eden Demirel, şu ifadeleri kullandı:

"Çok kızgınım! Anlıyor musunuz çok kızgınım! En çok etkilenen yerlerin başında Hatay var en son yardım Hatay’a ulaştı. Yardım çağrısında bulunmak için video çektik bana ağlayarak şov yapma diyen vicdansızlar oldu, kimsenin Hatay’dan haberi bile yoktu. Hastaneler yıkıldı ambulans yok yardım yok diyorum, devleti eleştirmek için yapıyorsun diyenler oldu. Hiçbir siyasi görüşüm yok!

İktidara ne kadar uzaksam muhalefete de bir o kadar uzağım! İnsanlar can çekişirken çıkıp birbirini eleştiren siyasilere de, tetikte provokasyon için bekleyen gazetecilere de kızgınım! Böyle bir zamanda eleştiri olmaz kenetlenme olur birlik olur. Utanırsın ya utanırsın siyaset yapmaya muhalefet yapmaya! Biraz zaman geçsin yaralar sarılsın ondan sonra yap eleştirini yapacaksan. İnanılır gibi değil."

090736477-zz.webp