Yeni Şafak kendi manşetiyle vuruldu! "Biliyorum yalakalık zor iş ama bunu yaparken unutkan olmayacaksınız"

Yeni Şafak kendi manşetiyle vuruldu! "Biliyorum yalakalık zor iş ama bunu yaparken unutkan olmayacaksınız"

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, yandaş Yeni Şafak'a FETÖ manşeti göndermeli çarpıcı ders verdi.

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, yandaş Yeni Şafak gazetesinin Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile attığı 2 manşeti yan yana koyarak eleştirdi.

AKP ve FETÖ'nün 17-25 Büyük Yolsuzluk Rüşvet Operasyonu öncesi ortak olduğu günlerde attığı "CHP'nin Gülen'i Bitirme Planı" ve geçtiğimiz yıl 14 Ocak 2020'de attığı "FETÖ CHP'nin eseri" manşetleri yan yana koyan Can Ataklı, yandaş Yeni Şafak'ı, "Biliyorum yalakalık zor iş ama bunu yaparken unutkan olmayacaksınız, daha önce kime ne söylediğinizi iyi bilecek, saflar değişince kendinizi rezil eden, komik duruma düşüren işler yapmayacaksınız" diyerek eleştiride bulundu.

Can Ataklı'ın yandaş Yeni Şafak dersine tarihi bir ders verdiği köşe yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Birinde CHP’nin Gülen’i bitirme planı olduğu yazıyor.

O tarihlerde AKP henüz cemaatle papaz olmamış.

Başta Ergenekon olmak üzere ne kadar pis iş varsa cemaate yaptırıyorlar.

Tabii böyle olunca da şimdi şeytan denilen Fetullah Gülen o sıralar eli-eteği öpülesi saygın bir hocaefendi!

Ama zaman geçmiş, para pazarlığında anlaşamamışlar ve ayrı düşmüşler, tabii devletin gücünü elinde tutan asıl güç, cemaati tasfiye etmiş.

Durum değişti ya Yeni Şafak bu kez de daha önce “Gülen’i yok etmeye çalışmakla” suçladığı CHP’ye bu sefer de “FETÖ’yü kurmak” görevini vermiş.

Hepsi genç çocuklar bu gazeteyi yapanlar, onlara diyorum ki, “Ah be çocuklar, biliyorum yalakalık zor iş ama bunu yaparken unutkan olmayacaksınız, daha önce kime ne söylediğinizi iyi bilecek, saflar değişince kendinizi rezil eden, komik duruma düşüren işler yapmayacaksınız.”

Anlarlar mı acaba?"