Yeniden Refah’ın İstanbul adayı davet edildiği kanala alınmadı!

Yeniden Refah’ın İstanbul adayı davet edildiği kanala alınmadı!

Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) İstanbul adayı Mehmet Altınöz davet edildiği TGRT’nin kapısından çevrildi.

Yeniden Refah, İBB adayı Mehmet Altınöz’ün davet edildiği TGRT’nin kapısından çevrildiğini açıkladı.

YRP’nin İstanbul adayı Mehmet Altınöz’ün bu sabah TGRT Haber’de Cem Küçük’ün sunduğu ‘Günaydın Türkiye’ programına çıkması bekleniyordu. Ancak partinin X hesabından, sabah kanala giden Altınöz‘e ‘konuk edilemeyeceği ve programa çıkarılmasının mümkün olmadığı’ iletilerek geri çevrildiği belirtildi.

"PROGRAMA ÇIKARTILMASININ MÜMKÜN OLMADIĞI TARAFINA İLETİLDİ"

YRP’nin açıklaması şu şekilde:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayımız ve genel başkan yardımcımız Mehmet Altınöz bu sabah 09:20’de TGRT Haber’de Cem Küçük’ün sunduğu Günaydın Türkiye programına davet edildi. Sayın Altınöz, kanala geldiğinde kendisinin konuk edilemeyeceği ve programa çıkartılmasının mümkün olmadığı tarafına iletildi.

"AMBARGO YRP'Yİ ENGELLEMEYE YETMEYECEKTİR"

Bilinmesini isteriz ki; hiçbir ambargo ya da kısıtlama üye rekorları kıran ve Türkiye’nin dört bir yanında yerel yönetimleri devralmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi’ni engellemeye yetmeyecektir.

"KISITLAMALARIN MİLLETİMİZDE HERHANGİ BİR KARŞILIĞI YOKTUR"

Son dönemde partimize dönük algı operasyonları ve ambargolar hız kesmeden devam etmektedir. Bu tür kısıtlamaların milletimizde herhangi bir karşılığı yoktur. Yeniden Refah Partisi, ahlaklı belediyecilik şiarıyla hazırlandığı 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimlerde iktidara gelecek ve Türkiye’nin en önemli belediyelerini alıp yoluna güçlenerek devam edecektir.

ekran-goruntusu-2024-03-29-200030.png