Yeniden Refah'tan bomba karar! Türkiye’nin duyunca çok şaşıracağı adaylar kim?

Yeniden Refah'tan bomba karar! Türkiye’nin duyunca çok şaşıracağı adaylar kim?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, "İstanbul ve Ankara’da aday gösterecek misiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Yerel seçimlerde AKP ve YRP ittifak konusunda bir süredir görüşmelerde bulundu. Ancak görüşmeler sonuç vermeyince iki parti arasında tıkanma yaşandı. Yeniden Refah Partisi de yerel seçimlerle ilgili kararını verdi.

Adaylar tek tek açıklanırken, yerel seçimlerde en çok merak edilen iller ise İstanbul ve Ankara oldu. Peki Fatih Erbakan'ın partisi bu iki büyükşehirde aday çıkartacak mı yoksa AKP'yi mi destekleyecek? Bu sorunun yanıtını Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz verdi.

Türkiye Gazetesi YouTube kanalından Nureddin Yıldız'ın sorularını yanıtlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, partisinin aldığı kararı ilan etti.

YRP, İSTANBUL VE ANKARA'DA ADAY ÇIKARACAK

"İstanbul ve Ankara’da aday gösterecek misiniz?" sorusuna yanıt veren Altınöz, "Evet göstereceğiz. İstanbul ve Ankara’da Türkiye’nin duyunca çok şaşıracağı, gerçekten Yeniden Refah Partisi çok doğru adaylarla bu seçim kampanyasında etkili bir süreç başlatıyor diyeceği 2 önemli adayımızla inşallah seçim yarışına katılmış olacağız" dedi.