Yok artık... Erdoğan'ın kuzeninden Ayasofya çekilişi!

Yok artık... Erdoğan'ın kuzeninden Ayasofya çekilişi!

Erdoğan’ın kuzeni kendi medya organı üzerinden Ayasofya için çekiliş kampanyası başlattı. SuperHaber'i takip edip aranan 5 özelliği yerine getirenler çekilişe katılacak.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er'in kurucusu olduğu 'superhaber.tv' isimli internet sitesi, 24 Temmuz'da Ayasofya'da kılınacak namaz için çekiliş kampanyası başlattı. Kampanyada çekiliş kampanyasına katılmak için aranan 5 özellik sıralandı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er'in kurucusu olduğu 'superhaber.tv' isimli internet sitesi, 24 Temmuz'da Ayasofya'da kılınacak namaz için çekiliş kampanyası başlattı. SuperHaber'den yapılan duyuruda, Ayasofya-i Kebir Camii ziyaret organizasyonu İstanbul dışında yaşayan ve bu tarihi güne tanık olmak isteyen, ancak bu ziyareti gerçekleştirmeye imkanı olmayan vatandaşlarımızı hedeflemektedir. İstanbul'da ikamet eden ve Ayasofya'ya kendi imkanları ile gelebilecek okurlarımızın başvuruda bulunmamasını rica ederiz" denildi.  

Yapılan açıklamada, çekiliş kampanyasına katılmak için aranan özellikler şöyle sıralandı: 

1- SuperHaber Twitter hesabını takip etmek.

2- İstanbul dışında ikamet etmek.

3- Çekilişe katılmak için bahse konu Twitter mesajını beğenmek ve paylaşmak (Çekiliş için sahte hesaplar dahil değildir.)

4- 3 arkadaşınızı etiketlemek (Yorumlu retweet şekilde.) 

SİTENİN KURUCUSU ERDOĞAN'IN KUZENİ

SuperHaber'in kurucusu olan Cengiz Er, aynı zamanda AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni. 1984 yılında Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'na giren Cengiz Er, Ankara'da üniversiteyi bitirdikten sonra stajyer olarak TRT'de gazetecilik mesleğine başladı.

(abchaber)