Zafer Partisi İstanbul adayı Azmi Karamahmutoğlu oy oranını açıkladı

Zafer Partisi İstanbul adayı Azmi Karamahmutoğlu oy oranını açıkladı

Zafer Partisi'nin İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu ellerindeki veriye göre son oy oranının ne olduğunu açıkladı.

Zafer Partisi'nin İstanbul adayı Azmi Karamahmutoğlu, son oy oranını açıkladı. Karamahmutoğlu iddialı ifadeler kullandı.

azmijpg-oeqjthjjiuwkcff3hv7mpa.jpg

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yaklaşık bir ay gibi bir süre kalırken, Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, katıldığı canlı yayında partisinin son oy oranını açıkladı.

ZAFER PARTİSİ İSTANBUL ADAYININ OYU YÜZDE KAÇ?

Karamahmutoğlu'ndan dikkat çeken bir iddia geldi. İstanbul'daki oy oranını açıklayan Karamahmutoğlu' "Yüzde 10'la başladık. Şubat ayı sonunda gelecek olan yoklamalar ise daha sağlıklı bir bilgi verir" dedi.

gfxdq93wuaazhmc.jpg

"SAHADA GÖRDÜĞÜM TABLO ENFES"

1990'lı yıllarda PKK terör örgütünün saldırıları sonrası milliyetçi hareketlere özellikler gençlerin kitleler halinde katılımı olduğunu belirten Karamahmutoğlu, o dönemden sonra ilk kez böyle bir durumun yine olduğunu savundu.

"Sahada gördüğüm tablo enfes" ifadesini kullanan Karamahmutoğlu, şunları söyledi; "Gençlik, Ümit Özdağ ile bir öğretmen-öğrenci ilişkisi kuruyor. Bu sebeple de bir yönelim var. Sahaya indiğimde görüyorum ki 22 yıllık AK Parti iktidarı döneminden bu çocuklar mutlu değiller. Buna itirazları var."