15 Temmuz oturumunda dikkat çeken görüntüler

15 Temmuz oturumunda dikkat çeken görüntüler

TBMM'de tüm partilerin katılımıyla 15 Temmuz özel oturumu gerçekleştirildi. Yeni parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da oturumu izleyenler arasında yer alması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulunda 15 Temmuz Özel Oturumuna katıldı. TBMM Başkanvekili Celal Adan tarafından resmi tören ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören kıt'asını selamladıktan sonra Genel Kurul salonuna geçti. Erdoğan'ın Genel Kurul'daki yerini almasından sonra İstiklal Marşı okundu ve özel oturum başladı. 

Son dönemlerde yeni parti kuracağı iddialarıyla gündeme gelen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da TBMM'de gerçekleştirilen 15 Temmuz Özel Oturumu'nu izlemesi dikkat çekti.

Meclis'e gelişinde yeni parti iddialarıyla ilgili soruları "Bugün birlik günü" sözleriyle yanıtlayan Davutoğlu, eski başbakan ve meclis başkanları için ayrılan locadan Genel Kurulu izledi.

AKŞENER DE İZLEDİ
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'ın yönettiği özel oturuma, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı ile birlikte devlet erkanı için ayrılan locadan Genel Kurulu izledi.