Abdulkadir Selvi: ‘Kedicikler çözülüyor’

Abdulkadir Selvi: ‘Kedicikler çözülüyor’

‘Devlet devletliğini yapınca etrafa korku salan Adnan Oktar grubunun sindiğini’ belirten Hürriyet yazarı Selvi, asıl önemlisinin kedicikler arasındaki çözülmenin başlaması olduğunu, seks şantajı üzerine kurulu yapının, dijital arşivinin ele geçirildiğini kaydetti. Kıyafetlerini Versace’den giyen, altın sırmaları ve gümüş iplikleri İtalya’da dikilen Adnan Oktar’ın zehirlenme ve öldürülme korkusu ile yaşadığı da belirtildi.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, İstanbul polisinin başarılı operasyonuyla kıskıvrak yakalanıp cezaevine konulan Adnan Oktar grubuyla ilgili iddianame hazırlandığını ifade ederek, “Devlet, devletliğini yapınca etrafa korku salan Adnan Oktar grubu sindi. Adnan Oktar mağdurları harekete geçti. Ama asıl daha önemlisi, Adnan Oktar’ın kedicikleri arasında çözülmelerin başladığı söyleniyor” dedi.

Selvi, ‘Kedicikler itirafçı oluyor’ başlıklı yazısında, daha önce burnundan kıl aldırmayan, tehdit dolu bir dil kullanan kediciklerin arasından itirafta bulunmak için müracaat edenler olduğunun söylendiğini belirtti. Selvi, “Kedicikler deyip geçmeyin, sistem onların üzerinden dönüyor. İddianame ortaya çıkıp pabucun pahalı olduğunu görünce şantajcı bu yapı hakkında bilgi vermeye başlayacaklar. Seks şantajı üzerine kurulu bu yapının dijital arşivi ele geçirilmiş durumda. 1999 yılında İçişleri Bakanı Sadettin Tantan’ın zamanında yapılan operasyondan kurtulmuşlardı. Ancak Türkiye o Türkiye değil, Ankara o Ankara değil” ifadelerine yer verdi.

FITIK AMELİYATI OLMADI

Kıyafetlerini Versace’den giyen, altın sırmaları ve gümüş iplikleri İtalya’da dikilen Adnan Oktar’ın  zehirlenme ve öldürülme korkusu ile yaşadığının da ortaya çıktığını ifade eden Selvi, “Zehirlenmeye karşı yemeği üç kişi tarafından kontrol edilirken, öldürülürüm korkusuyla fıtık ameliyatı olmadığı anlaşıldı. Ama gözaltında cezaevinde verilen yemeği yediği söyleniyor. Sağlığı da yerinde” dedi.