Adaylığını açıkladı

Adaylığını açıkladı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Merkezi'nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Akşener, toplantı çıkışında yaptığı açıklamayla aday olduğunu duyurdu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Merkezi ziyaretinde Genel Başkan Yardımcıları Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Basın Sözcüsü Aytun Çıray yer aldı. 

CHP kanadında ise; Bülent Tezcan, Gamze Akkuş İlgezdi, Haluk Koç, Muharrem Erkek ve Mehmet Bekaroğlu yer aldı. Görüşmede Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve ittifak konularında fikir alış verişinde bulunuldu.

MERAL AKŞENER: ADAYIM

Meral Akşener; "100 bin imza ile adaylığı sürdürdüğümü paylaşmak isterim. Bizleri tahakküm etmeye kalkanların başarısız olacağı kesindir. CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok değerli katkıları ile demokrasi katlinin önü kesildi. Teşekkür etmek için buradayım" dedi.

İYİ PARTİ'NİN SEÇİM SLOGANI

Akşener, seçim sloganlarının "Türkiye ve milletimiz iyi olacak" olduğunu açıkladı.

'25 HAZİRAN'DA YURTTAŞLARIMIZ HUZUR İÇİNDE UYANACAK'

Kemal Kılıçdaroğlu; "Demokrasinin bu toparaklarda yaşamasını sağlamaya çalıştık... Bir siyasi partiye kumpas kurulması, seçimlere girememesi engellendi. Hangi siyasi parti olursa olsun demokrasinin yanında olanlarla -şunu rahatlıkla- bütün yurttaşlarıma söyleyebilirim; 24 Haziran'da bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz, 25 Haziran sabahına yurttaşlarımız huzur içinde uyanacaklar' dedi.