Adnan Oktar ve 'kedicikler'den 2019 Seçimlerinde Erdoğan'a tam destek

Adnan Oktar ve 'kedicikler'den 2019 Seçimlerinde Erdoğan'a tam destek

Harun Yahya adıyla kitaplar yazan, 'kedicikler'le tanınan Adnan Oktar 2019 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı. Oktar, Erdoğan'da Mehdi özellikleri olduğunu iddia etti

Barış CAN-YURT

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar kendi kanalı A9 Tv'de 2019 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı. A9 Tv'de Adnan Oktar 'Tayyip Hocamın milletçe yanında olacağız. 2019'da da, 2019'dan sonra da. Ve İslam Birliği'nin kurulduğunu hep beraber göreceğiz' dedi. Adnan Oktar'ın kedicikleri ise Oktar'ın bu sözlerini sosyal medyadan paylaştı.

Adnan Oktar Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'hocam' diye hitap ederken "Tayyip Hocam Kuran Müslümanıdır. Kuran’ın yeterli olduğunu savunan ve bilen bir insandır. Aynı zamanda bizim zengin kültürümüzü, Bediüzzaman’ı, Arvasi’yi, İmam Rabbani’yi, Şeyh Nazım Kıbrısi’yi ve tüm büyüklerimizi elimizden almak ve ardından bomboş bir tarih oluşturmak isteyen münafık harekete karşı da çok dikkatli. Bunlar daha sonra tüm cemaatleri ve tarikatleri de hedef alan çevrelerdir. İngiliz derin devletinin sinsi oyununun farkında olduğu için titiz hareket ediyor ve bunu yapmakta çok haklı" dedi.


ERDOĞAN'I MEHDİ'YE BENZETTİLER

Adanan Oktar'ın web sitesi adananoktardiyorki.org'ta Oktar'ın sözleri kaynak alınarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mehdi'nin özelliklerinin taşıdığı iddia edildi. Oktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Tayyip Hocamız’ın bugünkü konuşmasında “Rabbim”in lütfuyla batmayan güneşin doğuşuna az kaldı” şeklindeki ifadeleri doğrudan Mehdiyet’e işaret etmektedir. Tayyip Hocamız’ın yolu da halis Mehdiyet hareketidir. O yüzden Allah bu kadar bereket, başarı nasip ediyor kendisine. “Batmayan güneşin doğuşu” ifadesi hem hadislerde hem Necip Fazıl’ın şiirlerinde hem de Bediüzzaman’ın eserlerinde açıkça Mehdiyet için kullanılmaktadır. Tayyip Hocamız’ın üslubu da tam Mehdiyet üslubu. O yüzden Cumhurbaşkanımız’ı Allah rızası için şehitliği göze alarak destekliyoruz" ifadelerini kullandı.