Ahmet Hakan'a sosyal medyadan İmamoğlu tepkisi büyüyor!

Ahmet Hakan'a sosyal medyadan İmamoğlu tepkisi büyüyor!

YSK tarafından mazbatası elinden alınan seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katıldı.

HABER MERKEZİ

Ekrem İmamoğlu, İBB’deki israfla ilgili açıklamalarda bulunurken program reklam arasına girdi, daha sonra da sonlandırıldı. Sunucu Ahmet Hakan’ın saat 11.30 sıralarında ‘zamanımız bitti’ demesinin ardından İmamoğlu’nun, “(Bitiş saati) 12 diye biliyordum” demesi dikkat çekti. Başlangıçta programın 3 bölümden oluşacağını belirten Hakan daha sonra programı yaklaşık 30 dakika erken bitirdi. Programı söylediği saatten erken bitiren Hakan'a sosyal medyadan büyük tepki geldi.

Programın içerisinde de İmamoğlu’nun sözünü sık sık kesen Hakan, 31 Mart seçimleri öncesi Ekrem İmamoğlu’nu konuk olarak programına alan Turgay Güler’e benzetildi. Güler’in yaptığı programdan sonra İmamoğlu’nun oyunun arttığı yorumları da yapılmıştı.

Hakan’a program sırasında ve sonrasında yurtaşlar tarafından sosyal medya üzerinden tepki yağdı.

İşte o twitler: 

31 Mart'taİYİ Parti'nin İstanbul Kağıthane Belediye Başkan adayı olan Mehmet Aslan, Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu Ahmet Hakan'ın sunduğu CNN Türk ekranlarından yayınlanan Tarafsız Bölge programıyla ilgili bir iddia ortaya atarak, "İki saat sürmesi planlanan programı resmen gelen talimatla erken bitirmek zorunda kalmışlar" dedi.

Emin Çapa da talimat iddiasını gündeme getirirken, "Kesin bilgi olarak yazıyorum. Evet Ekrem İmamoğlu yayını bitsin diye reji telefonla arandı. Evet yayının tekrarının konulmaması talimatı verildi" ifadesini kullandı.