Ahmet Hakan’a göre, ABD’nin atarı Davutoğlu’nunki gibi…  

Ahmet Hakan’a göre, ABD’nin atarı Davutoğlu’nunki gibi…  

Hürriyet yazarı Hakan, "Koca ABD'nin ikinci adamı, korkutucu olmaya çalışan bir yüz ifadesiyle ‘Kimse bizim gücümüzü test etmesin’ falan diyerek, bir nevi bizim eski başvekilin atarlanmalarına benzer bir atar yapmak zorunda kalıyor. Kurban olduğum Allah verdikçe veriyor" dedi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in "Türkiye Trump'ın kararlılığını sınamazsa iyi olur" açıklamasını, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tepkilerine benzetti.

Ahmet Hakan, "Kimse ABD'nin gücünü test etmemeliymiş hahahaha" başlığıyla yayımlanan yazısında, ne zaman Türkiye’nin başına bir iş gelse, bir devlet büyüğünün çıkıp, korkutucu olmaya çalışan bir yüz ifadesiyle “Kimse Türkiye’nin gücünü test etmeye kalkmasın” dediğini belirterek, şunları kaydetti:

“Özellikle Ahmet Davutoğlu Beyefendi’nin “başvekil” olduğu dönemde...

En az bin iki yüz elli iki kere falan tekrar edilmiştir bu “Kimse Türkiye’nin gücünü test etmeye kalkmasın” lafı.

Dün ne oldu biliyor musunuz? ABD’nin ikinci adamı Mike Pence, aynen şöyle dedi: “Türkiye bizim gücümüzü test etmeye kalkmasın”.

Güldüm. Keyiflendim. Hatta dört köşe oldum.

Koca ABD’nin ikinci adamı, korkutucu olmaya çalışan bir yüz ifadesiyle “Kimse bizim gücümüzü test etmesin” falan diyerek, bir nevi bizim eski başvekilin atarlanmalarına benzer bir atar yapmak zorunda kalıyor.

Kısacası...

Kurban olduğum Allah verdikçe veriyor.”