Ahmet Şık'ın annesi: Sarayları başlarına yıkılacak

Ahmet Şık'ın annesi: Sarayları başlarına yıkılacak

Cumhuriyet davasında tutukluluğunun devamına karar verilen Ahmet Şık'ın annesi Fatma Şık duruşma sonrası mahkemenin kararına tepki göstererek, "Kesinlikle adalet yok, adalet satılmış" dedi

Cumhuriyet davasında mahkemenin tutukluluğunun devamına karar verdiği Ahmet Şık, duruşma çıkışı kısa bir açıklama yaptı.Şık, şunları söyledi: ”Bugün burada çıkan karar diyor ki size diz çöktüreceğiz. Şunu bilsinler, bütün zorbalar, tetikçileri bütün kurumları ve kişileri ve alçak ve haysiyet yoksunları organize kötülük örgütünün bütün elemanları bilsinler. Bugüne kadar sadece anne babamın elini öpmek için eğildim. Bundan sonra da öyle olacak” dedi.

FATMA ŞIK: GERÇEKLER YERİNİ BULACAK

Ahmet Şık’ın annesi Fatma Şık ise duruşmadan çıktıktan sonra mahkemenin kararına tepki gösterdi. Fatma Şık, şunları söyledi: “Adalet sarayı yazan bina çirkefliklerin yeridir. Kesinlikle adalet yok adalet satılmış. Burası hukuk devleti olsaydı oğlum içeride olmazdı. Bu ilk değil. Ama dimdik ayaktayım. Gerçekler yerini bulacak. Allah kahretsin. Yaşasın adalet, yaşasın özgürlük. Adalet sarayları başlarına yıkılacak.”