AK Parti’nin hedefindeki Hamidiye Su ödül aldı

AK Parti’nin hedefindeki Hamidiye Su ödül aldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’ye geçmesinden sonra AK Parti’nin alımını sonlandırdığı Hamidiye Su ‘Yılın İçecek Markası’ ödülüne layık görüldü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Hamidiye AŞ, 3. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde halkın oylarıyla “Yılın İçecek Markası” ödülüne layık görüldü. Halkın bir İBB şirketini yılın içecek markası olarak göstermesinin çok anlamlı olduğunu belirten Hamidiye Kaynak Suları AŞ Genel Müdürü Sertaç Nişli, “Bizlere düşen görev, gözbebeğimiz olan Hamidiye markasının tarihi anlam ve değerini titizlikle korurken halkın suyu olma misyonu doğrultusunda daha yaygın ve ulaşılabilir hizmet vermek olacaktır” dedi.

ALIMLARI DURDURDULAR

İBB’nin CHP’ye geçmesinin ardından AK Parti ve bakanlıklar Hamidiye Su alımını durdurmuştu. İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, su alımını durduran kurumların şunlar olduğunu açıklamıştı: Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Koza Holding, Arnavutköy Belediyesi, TEİAŞ, TÜRGEV, SETA, BDDK, YTÜ Teknopark, AK Parti Genel Merkezi, TBMM, TGS. Kültür ve Turizm Bakanlığı da bardak su alımını bıraktı, damacana su alımını da sözleşme bitince sonlandıracak. Öte yandan, internetteki ‘AK Parti trolleri’ de, Hamidiye Su şişesinin rakı şişesi görünümünde fotoşoplayarak sosyal medyada dolaşıma sokmuş ve su şişesinin bu şekilde satılacağı kurgusunu yaymaya çalışmıştı.