Akit TV'nin şebeği, 'tövbekâr bir palyaço' çıktı

Akit TV'nin şebeği, 'tövbekâr bir palyaço' çıktı

Akit TV’deki “Gün Başlıyor” programında, "Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlarız" ifadelerini kullanan programın sunucusu Ahmet Keser'in 'palyaço' olduğu ortaya çıktı. "O adam, Akit TV’de konuşan bir muhafazakâr olmak yerine mesela Halk TV’de konuşan bir CHP’li olsaydı..." sorusu da gündeme geldi. Ahmet Hakan ne olacağının cevabını verdi.

Akit TV’deki “Gün Başlıyor” programında, "Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlarız" ifadelerini kullanan programın sunucusu Ahmet Keser'e tepkiler art arda gelirken bugün Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök  'Cihangir seri katili bir tövbekâr palyaçoymuş' diye yazarken Ahmet Hakan da yazısında, "O adam, Akit TV’de konuşan bir muhafazakâr olmak yerine mesela Halk TV’de konuşan bir CHP’li olsaydı..." ifadeleri kullkandı. Hakan, "hapisi boylamaz mıydı?" diye sordu. Hakan gösterdiği tepkiden dolayı da AKP Sözcüsü Mahir Ünal'ı 'bravo' diyerek tebrik etti.

Ahmet Hakan'ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

ŞİMDİYE ÇOKTAN KODESTEYDİ

“SİVİL öldürsek Cihangir’dekileri, Etiler’dekileri, Meclis’tekileri öldürürdük” diyen Akit TV’deki o adam hakkında dava açıldı.

O adam, Akit TV’de konuşan bir muhafazakâr olmak yerine mesela Halk TV’de konuşan bir CHP’li olsaydı...

O adam, Cihangir, Etiler, Nişantaşı falan diyen densiz bir iktidar yandaşı olmak yerine Konya, Kayseri falan diyen densiz bir iktidar karşıtı olsaydı...

O adam, Meclis’i bombalayan FETÖ’cüleri hatırlatırcasına Meclis’tekileri öldürmekten söz eden bir muhalif olsaydı...

Şimdiye çoktan kodesi boylardı.

Elinizi vicdanınıza koyun...

Ve dininize imanınıza doğruyu söyleyin:

Boylamaz mıydı?

BRAVO MAHİR ÜNAL'A

AKİT TV’deki o densize...

Söylenmesi gereken her şeyi eksiksiz söyleyen...

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal’a...

Bravo!