Akp'de ihraç krizi derinleşiyor: Yeni isimler var

Akp'de ihraç krizi derinleşiyor: Yeni isimler var

AKP'de Ahmet Davutoğlu ve 3 ismin ihracının istenmesinin ardından, Ankara eski İl Başkanı Nedim Yamalı ve İstanbul eski İl Başkanı Selim Temurci’nin ihracı için de harekete geçildi.

AKP Merkez Yönetim Kurulu, Ahmet Davutoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Abdullah Başçı ve Selçuk Özdağ'ın kesin ihracı istemişti.

Konuya ilişkin tartışmalar devam ederken yeni bir gelişme daha yaşandı. 

Tarafsız Haber Ajansı’ndan Mehtap Gökdemir’in haberine göre, AKP’de Ankara eski İl Başkanı Nedim Yamalı ile İstanbul eski İl Başkanı Selim Temurci’nin ihracı için de girişimler başlatıldı.

İhraçlarla ilgili evraklarının hazırlandığı iddia edilirken, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Selim Temurci, şu ifadeleri kullandı:

'TEBLİGATLAR BUGÜN, YARIN ELİMİZDE OLUR'
“Sadece Ankara İl Başkanımız (eski il başkanı) ve benimle ilgili olarak da il başkanlıkları üzerinden bir süreç işliyor, tebligatlar bize de bugün, yarın gelir, onun haricinde başka bir arkadaşımızla ilgili olarak şu anda elimizde bir bilgi yok. 'Niye biz de ihraç edilmiyoruz' diyen ve bu konuda bize şikayette bulunan arkadaşlarımız var. Şu anda arkadaşlarımıza yansıyan ihraçla ilgili başlatılan yeni bir ihraç süreciyle ilgili arkadaşlara yönelik bir durum yok.”