AKP'nin taşıma mitingi deşifre oldu

AKP'nin taşıma mitingi deşifre oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Denizli'de seçim mitinginde konuştu. Erdoğan konuşması sırasında kalabalıktan İzmir sloganları atıldı, Erdoğan tepki gösterdi. Daha sonra da 'Ödemiş seninle gurur duyor' sloganı atılınca Erdoğan, "Ya arkadaşlar Denizli’de de mi Ödemiş var? Allah Allah..." dedi.

Erdoğan’ın konuşması sırasında alandan İzmir’le ilgili bir talep yükseldi. Erdoğan “Arkadaşlar bu işler çalışma işi, şimdi biz İzmir’de değiliz, neredeyiz?” diye karşılık verdi.

Alandan bu kez “Ödemiş seninle gurur duyuyor” sloganları yükselince Erdoğan, “Ya arkadaşlar Denizli’de de mi Ödemiş var? Allah Allah… Bunu şimdi ben sayın Başbakana söylerim, o gereğini halleder inşallah” diye tepki gösterdi.

Erdoğan’ın miting alanında yaşananlar, illere farklı illerden taşıma yapılarak alanların doldurulduğu yorumlarına neden oldu.

İşte o görüntüler: 

CHP Genel Başkanı Tuncay Özkan da Erdoğan'ın videosunu paylaşarak, "DENİZLİ'DE "ÖDEMİŞ SENİNLE GURUR DUYUYOR" SESLERİ! Erdoğan, İzmir Ödemiş'ten getirilen AKP'liye Denizli'de Kanal İstanbul'u anlatıyor. Millet kıraathanelerinde Coğrafya dersi şart gibi." ifadelerini kullandı.