AKP'ye böyle oy istedi...

AKP'ye böyle oy istedi...

İstanbul Üsküdar'da 24 Haziran seçimleri ile ilgili Süleyman Çakır isimli şahıs, AKP'ye oy vermeyen Müslümanların namazının ve orucunun gittiğini söyleyerek oy istedi.

İstanbul Üsküdar'da 24 Haziran seçimleri ile ilgili sokak röportajındaki sözleriyle fenomen olan Süleyman Çakır şimdi de AKP standında konuşturuldu. Çakır, AKP'ye oy vermeyen Müslümanların namazının ve orucunun gittiğini söylemesi sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Yaşlı adamla yapılan röportaja bir kadın vatandaşın karışmasıyla, yaşlı adam çileden çıkmış, vermiş olduğu tepki sırasında “Röportaj” yerine “Kürtaj yapıyoruz burada” demesi de sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girmişti.

"Kürtaj dede" olarak anılan militan AKP'li Süleyman Çakır'ın, bu kez AKP standında konuşması sosyal medyanın gündemine oturdu. Çakır, çevresinde duran vatandaşlara seslenirken, “Sabaha kadar namaz kıl, eğer dört ayaklı domuz eti yiyen emperyalist hainin razı olduğu mühürü vurarsan, ne namazı ne orucu, gitti, gitti…” diye belirtti.

"Vallahi oyuna gelmeyelim" diyen Çakır, "Daha önceki bir Cumhurbaşkanı vardı, işine geleni imzaladı, işine gelmeyeni imzalamadı, o hain de gitti" dedi.