Akşener'den 1 Mayıs mesajı

Akşener'den 1 Mayıs mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter üzerinden paylaştığı mesajda "Emekleriyle yılmadan çalışan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum" açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Twitter'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin bir paylaşımda bulundu.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin bir mesaj yayınlayan Akşener, "Evlerine ekmek götürebilmek, vatana ve millete faydalı evlatlar yetiştirebilmek için alın terleriyle, emekleriyle yılmadan çalışan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Meral Akşener'in o paylaşımı:

ŞANLIURFA'DAKİ TRAFİK KAZASI

Hak-İş ve ve Memur-Sen tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılmak için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden yola çıkan işçileri taşıyan 46 VK 309 plakalı sürücüsü henüz belirlenemeyen midibüs, Birecik-Suruç otoyolunda 45 HS 042 plakalı otomobille çarpışarak devrildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden Şanlıurfa'ya giden işçileri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kaza sonrası başsağlığı mesajı yayınladı.

Akşener başsağlığı mesajında "Şanlıurfa’daki #1Mayıs kutlamalarına giderken geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden emekçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" açıklamasında bulundu.