Akşener engel olmamak  için kısa sürede ayrıldı

Akşener engel olmamak için kısa sürede ayrıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener deprem felaketinin yaşandığı İzmir’de incelemelerde bulundu. Akşener bilgi aldıktan sonra, kurtarma çalışmalarına engel olmamak için kısa sürede deprem bölgesinden ayrıldı. Akşener, “Bugünlerde zamanla yarışıldığı için sadece görüp, geçmiş olsun deyip, sabır dileyip, ne olup ne olmadığına bakıp tespit yapıp geri dönülür” dedi.

Akşener, depremin vurduğu İzmir’e giderek depremzedeleri ziyaret etti. Kurtarma çalışmalarının yapıldığı bölgeden kısa sürede ayrılan Akşener basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Akşener şöyle konuştu:

ZAMANLA YARIŞILDIĞI İÇİN, NE OLUP OLMADIĞI TESPİT EDİLEREK GERİ DÖNÜLÜR"

“Tüm İzmir’e geçmiş olsun, hayatını kaybeden arkadaşlarımıza rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralı olan arkadaşlarımıza kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Bugünlerde zamanla yarışıldığı için sadece görüp, geçmiş olsun deyip, sabır dileyip, ne olup ne olmadığına bakıp, tespit yapıp geri dönülür. Burada olduğumuzu arkadaşlarımızın, vatandaşlarımızın yanında bulunduğumuzu bildirmek için gelinir ve dönülür. Arama kurtarmada çalışan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eksikler gedikler not edilir ve o eksik ve gediklerin giderilmesi için Meclis bünyesinde gerekenler yapılır. “