Akşener için bağış çağrısı

Akşener için bağış çağrısı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan, Cumhurbaşkanı Adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tüm baskı ve basın ambargosuna rağmen mücadeleye azimle devam ettiğini söyledi.

Devletin tüm imkanlarını kullanarak seçim çalışması yapan AKP'nin, dev bütçesine karşı milletten aldıkları güçle yola devam ettiklerini aktaran İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan, “Adil şartlarda yarışılmayan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, milletin adayı Meral Akşener'in, milletin desteğine ihtiyacı var. Ülkemizin tüm kaynaklarını ranta çevirip, sadece kendilerini ve yandaşlarını zengin eden bu iktidara dur demek için çıktığımız bu yolda milletimizin bizi yalnız bırakmayacağına inancımız tamdır. Son derece karanlık dönemden geçen ülkemize, bir güneş gibi doğan İYİ Parti'ye ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e bu zamana kadar sahip çıkan milletimizin, seçim kampanyamız için de bağış hesaplarımıza destek vereceğinden hiç şüphemiz yoktur” dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

‘Birlikte Başaracağız' sloganıyla 24 Haziran seçim kampanyasına Ziraat Bankası ve İş Bankası hesaplarına bağış yapılarak destek olunacağını da sözlerine ekleyen Türkkan, “Ziraat Bankası için
TR18 0001 0024 8600 0343 4350 01 ile İş Bankası TR45 0006 4000 0014 3623 4343 43 numaralı bağış hesaplarına tüm halkımızın desteğini bekliyoruz. Çiftçisinden emeklisine, işçisinden memuruna,
gençlerinden çocuklarına kadar herkesin mutlu olduğu Türkiye hayaliyle, milletimize huzur vaat eden Genel Başkanımız Meral Akşener'in, halkımızdan aldığı güçle 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı olacağından da kimsenin şüphesi olmasın.”